Home / Actual / Noutăți despre drumul Brădet (Săcele)-Doftana (Câmpina): Intrarea dinspre DN1A se va face printr-un giratoriu

Noutăți despre drumul Brădet (Săcele)-Doftana (Câmpina): Intrarea dinspre DN1A se va face printr-un giratoriu

Modernizarea DJ 102 I a ajuns la studiul de fezabilitate aflat în faza de preavizare, urmând ca după completarea clarificărilor solicitate de CTE (Comitetul Tehnic-Economic), să intre în faza de avizare în cadrul comisiei.

Urmează obținerea avizului în comisia CTE și avizarea în cadrul Comisiei Interministeriale, iar odată obținute aceste aprobări, se poate iniția procedura de licitatie publica pentru realizarea proiectului tehnic și a execuției propriu zise a acestei investiții.

Conform proiectului, la intrarea dinspre DN1A se va construi un giratoriu care să permită fluidizarea traficului în această intersecție.

Reabilitarea şi modernizarea Drumului Judeţean 102 I Valea Doftanei – Brădet – Săcele este unul dintre proiectele importante de infrastructură rutieră ale județului Brașov, proiect pe care îl implementează Consiliul Judetean Brașov cu ajutorul Companiei Naţionale de Investiţii.

Lungimea totală a drumului este de aproximativ 24 de km, din care 13,684 km sunt pe teritoriul judeţului nostru.

Din lungimea totală, 4,35 de hectare aflate pe teritoriul administrativ al judeţului Braşov şi 10,35 de hectare situate în aria teritorială a judeţului Prahova sunt incluse în fondul forestier, iar pentru realizarea lucrărilor este necesară schimbarea statutului juridic al respectivelor suprafeţe, prin scoaterea lor din fondul forestier.

Informațiile Saceleanul.ro au fost corecte! Agresorul din Gârcini lucrează în Primăria Săcele sub protecția lui Virgil Popa

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia