Home / Actual / Nepotisme la Săcele: Peste 1.568.000 lei în atribuiri directe pentru un apropiat al lui Popa Virgil doar in acest an

Nepotisme la Săcele: Peste 1.568.000 lei în atribuiri directe pentru un apropiat al lui Popa Virgil doar in acest an

În spatele fiecărui anunț al lui Popa Virgil se ascunde și o manevra cu iz penal pesedist.

Am verificat lucrările publice de la Săcele pentru dumneavoastra si am descoperit ca doar in acest an, ”nepotul” Souca a primit prin atribuire directa suma exorbitante.

In 2024, Souca a primit deja 4-5 lucrari de la Primaria Sacele care insumeaza peste 1.560.000 milioane de lei, aproximativ 315.000 euro. Grozav, pentru o firma mica, crescuta aproape doar din contracte publice. (lista mai jos)

Souca este un mare beneficiar al sistemului instituit de Popa Virgil la Sacele.

Este administratorul de facto al unei socieitati comerciale ce chiar de la infiintare a primit contracte pe banda rulanta.

Desi lucrarile au curs, firma avea un numar extrem de mic de angajati (2 la momentul depunerii bilantului pe 2022, conform informatiilor ANAF) ceea ce ridica semne de intrebare mari … Cu cine munceste aceasta firma? Subcontracteaza? Lucreaza la negru? Sunt intrebari la care autoritatile competente trebuie sa gaseasca un raspuns.

Pana atunci, pe domnul Souca Sorin il puteti gasi la corturile PSD acolo unde strange semnaturi pentru primarul Popa Virgil. 

Citeste mai multe despre aceasta firma AICI! Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea a VIII-a) – Saceleanul

acest material este o opinie politica

 

La 8 ani de la prima promisiune și la 4 ani de cand a zis că se apuca imediat de treaba, administrația lucrează la piața Electroprecizia – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia