Home / Actual / CSM Săcele pierde la limită derby-ul cu ACSM Codlea după un meci echilibrat pe Tineretului

CSM Săcele pierde la limită derby-ul cu ACSM Codlea după un meci echilibrat pe Tineretului

Sâmbătă s-a desfășurat și derby-ul Ligii a IV-a brașovene, partida dintre ACSM Codlea si CSM Sacele, principalele contracandidate pentru prima pozitie din campionat, cea care merge la barajul de promovare in Liga a III-a.

Sacelenii erau pe primul loc inainte de acest meci, cu 1 punct avans si sperau la un rezultat pozitiv care sa ii mentina acolo.

Prima repriza a fost una echilibrata, cu o dominare usoara a oaspetilor de la CSM Sacele, dar fara ocazii mari la poarta gazdelor de la Codlea.

In partea a doua a meciului, ACSM Codlea a început mai bine repriza și în urma a 2 lovituri libere de la 20 de m aproape identice a reușit să înscrie.

Golul victoriei a fost marcat de antrenorul jucător Ciprian Ursu, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului (53).

Pana la final ambele echipe si-au mai trecut in cont cate o ocazie mare, primii au lovit bara laterala săcelenii, iar apoi cea transversala gazdele.

La jocul disputat pe stadionul Tineretului din Brașov au asistat circa 300 de spectatori, marea lor majoritate fiind cei săceleni ce au avut si o galerie inimoasa si gălăgioasă, ca în zilele bune de altădată. 

În urma acestei victorii, ACSM Codlea a revenit pe primul loc în clasament, însă lupta continuă.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia