Home / Actual / Drumul judeţean DJ 102I ”Brădet – Valea Doftanei”: Ordinul de începere va fi emis în perioada următoare
fotomontaj proiectie Saceleanul.ro

Drumul judeţean DJ 102I ”Brădet – Valea Doftanei”: Ordinul de începere va fi emis în perioada următoare

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a anunţat următoarea investiţie ce urmează a fi demarată în judeţul Braşov.

Este vorba de drumul judeţean DJ 102I ”Brădet – Valea Doftanei” (Săcele, judeţul Braşov – Câmpina, judeţul Prahova), un proiect preluat de Compania Naţională de Investiţii (CNI) şi finanţat de la bugetul de stat.

Adrian Ioan Veștea: „Ordinul de începere va fi emis în perioada următoare”

”Este un proiect pentru care am lucrat foarte mult la Ministerul Dezvoltării, prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii. Înainte ca lucrările să poată fi începute, am stabilit culoarele de expropriere şi am obţinut avizele necesare. Este un drum care va deveni o alternativă la DN 1 (sectorul din Valea Prahovei, n.r.), iar investiţia este aşteptată de mulţi ani de şoferi”, spus Veştea.

Reabilitarea şi modernizarea DJ 102I Valea Doftanei, judeţul Prahova – Brădet, judeţul Braşov înseamnă refacerea totală a 12,4 km aflaţi pe teritoriul administrativ al judeţului nostru şi a 13,2 km situaţi în judeţul vecin.

Investiţia se ridică la 405,4 milioane de lei, iar constructor este SC Construcţii Erbaşu SA.   

Conform proiectului, şoseaua va fi lărgită la 8 metri parte carosabilă, din care 3 metri lăţimea pentru fiecare bandă de circulaţie, 1,5 metri acostamente şi 0,5 metri benzi de încadrare.

Anunţul privind începerea lucrărilor de modernizare a drumului din Valea Doftanei a fost făcut de Adrian Veştea la Braşov, în timpul festivităţii de inaugurare a Centrului RetuRo (unde se sortează deşeurile colectate prin Sistemului Garanţie Returnare), unde a fost invitat să participe, alături de colegul său din Guvern, ministrul Mediului, Mircea Fechet, sursa Drumul din Valea Doftanei, pregătit să intre în şantier | Buna ziua Brasov (bzb.ro)

Nepotisme la Săcele: Peste 1.568.000 lei în atribuiri directe pentru un apropiat al lui Popa Virgil doar in acest an – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia