Home / Actual / La 8 ani de la prima promisiune și la 4 ani de cand a zis că se apuca imediat de treaba, administrația lucrează la piața Electroprecizia

La 8 ani de la prima promisiune și la 4 ani de cand a zis că se apuca imediat de treaba, administrația lucrează la piața Electroprecizia

  • În 2016 a promis prima dată că modernizează piața
  • În 2020 a spus că se apucă “în scurt timp”
  • În 2024, în plină campanie electorală, s-a apucat de lucrări
  • Contractul de aproape 1 milion de lei i l-a dat unui ”nepot”, ce conduce o firmă cu doar 2 angajați

4 ani de zile, atat inseamna ”in scurt timp” pentru Popa Virgil, cel aflat la final de cariera politico-administrativa la Sacele.

In 2020, primarul PSD Popa spunea ca piata Electroprecizia va fi modernizata in scurt timp, insa s-a dovedit atunci că promisiunile lui Virgil Popa catre locuitorii din zona nu sunt decat niste minciuni sfruntate.

Nepotu’ este la butoane: Acum, in 2024, “supriza”: au inceput lucrarile! 

Castigatorul contractului este nepotul Souca, prin firma pe care acesta o administreaza de facto, un abonat la banul public de care publicatia noastra a mai scris in trecut.

Firma care acum ”lucreaza” la Piata Electroprecizia are la activ contracte cu nemiluita la Sacele, desi la nivelul anului 2020 – conform site-ului ANAF avea doar 2 angajati.

Lucrari de executie pentru obiectivul de investitii” Reamenajare si modernizare Piata Electroprecizia (executie) va costa bugetul peste 1.000.000 lei si pare a fi o alta miscare marca Popa Virgil.

Souca strange semnaturi la corturile PSD pentru Popa Virgil

Ca sa intelegeti mai bine cu cine avem de-a face … Souca, un nepot al primarului – conform gurilor rele – strange semnaturi pentru primarul Popa Virgil si este un apropiat al PSD.

Pe surse (chiar din cadrul PSD), acesta este si unul dintre finantatorii campaniei PSD la Sacele, astfel inchizandu-se un cerc vicios in cadrul caruia banii sacelenilor ajung in buzunarele unor pesedisti, care la randul lor sprijina candidatura primarului in scau, pentru a-si pastra beneficiile si contractele.

Firma unde Souca este administrator de facto a primit doar in acest an, in cateva luni contracte pe banda rulanta, ce ar trebui sa faca obiectul unui dosar de investigatie a institutiilor abilitate … 

Aici nu mai discutam de administratie, ci de grup organizat … 

acest material este o opinie politica

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia