Home / Actual / Mulțumim Dana Haralambie!

Mulțumim Dana Haralambie!

Performanță foarte bună pentru săceleanca Dana Haralambie la Olimpiada de iarnă de la PyeongChang! Singura reprezentantă a României în concursul de sărituri cu schiurile a reușit să termine competiția pentru medalii pe locul al 25-lea în prima sa prezență la Olimpiadă! 

Sportiva antrenată de Magdo Csaba a sărit în prima manșă 80,5 m, rezultat care i-a asigurat calificarea în manșa secundă de pe locul al 27-lea. În ciuda problemelor cauzate de vânt, care au întarziat ce-a de-a doua săritură a Danei prelungind astfel suspansul și emoțiile, sportiva noastră a sărit 85 m, mai bine ca în prima manșă, performanță ce i-a adus la final locul al 25-lea!

Medalia de aur a fost câștigată de Maren Lundby, reprezentanta Norvegiei fiind urmată pe podium de Katharina Althaus din Germania și Sara Takanashi din Japonia. 

Bravo Dana! Felicitări Magdo Csaba! Complimente tuturor celor care au făcut posibilă această prezență săceleană la Jocurile Olimpice! 

Teatrul “Andrei Mureșanu” ne aduce piesa “O noapte furtunoasă” pe 22 martie la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply