Home / Actual / Bugetul propus de administraţie: Multe SF-uri (studii de fezabilitate), documentaţii tehnice, o poartă mocănească sau o statuie

Bugetul propus de administraţie: Multe SF-uri (studii de fezabilitate), documentaţii tehnice, o poartă mocănească sau o statuie

Bugetul propus de administraţie pentru anul 2018 este plin de studii de fezabilitate sau de întocmiri de documentaţii tehnice cu ajutorul cărora Primăria Săcele îşi propune să demareze lucrări importante prin oraş.

Aici putem aminti de studiu de fezabilitate pentru realizarea unui complex pentru sărituri cu schiurile în Valea Largă (130.000 lei), un SF pentru extinderea iluminatului public pe strada Barajului din Gârcini (30.000 lei)  sau pentru pieţele din cartiere (100.000 lei).

Documentaţii tehnice se vor întocmi pentru construcţia unei creşe în Electroprecizia si pentru eficientizarea energetică a imobilelor din proprietatea publică a municipiului.

Nici PUZ-urile nu au fost uitate, aici intrând cele din Gârciniul mic (150.000 lei), Pod Timiş (150.000 lei), zona centrală a oraşului (300.000 lei) şi cel modificator din zona Apa Rece-Dâmbu Morii. (70.000 lei)

Completează bugetul o serie de investiţii precum amplasarea unei porţi mocăneşti la intrarea în municipiu dinspre Braşov în valoarea de 60.000 lei, o statuie pentru George Moroianu (100.000 lei), litere voluminoase pentru inscripţiile de pe diverse instituţii publice şi multe altele.

Pentru a viziona întreaga propunere, intrati AICI

foto: newsbv.ro

Poliţiştii săceleni au dat 10.000 lei amendă pentru doi conducători auto. Cu ce au greşit aceştia?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply