Home / Actual / Mesajul șoferului de tir din Oradea i-a împărțit pe săceleni în 2 tabere: Unii spun că nu este adevărat, alții confirmă că au trecut prin așa ceva

Mesajul șoferului de tir din Oradea i-a împărțit pe săceleni în 2 tabere: Unii spun că nu este adevărat, alții confirmă că au trecut prin așa ceva

Ieri am mediatizat mesajul unui șofer de tir din Oradea ce a postat pe o rețea de socializare în care acuză faptul că a devenit un obicei ca aceste mașini să fie atacate cu pietre noaptea atunci când tranzitează zona Gârcini din municipiul Săcele.

Acesta a trecut printr-o experiență neplăcută și spune că și alți colegi s-au plâns că au fost victimele unor astfel de atacuri.

Printre altele, sofer spune ca  în noaptea din 28 iunie 2019, in jurul orei 01:15, cand aa tranzitat pe acolo  parbrizul camionului a fost spart de un bolvan.

Deloc surprinzator, postarea de ieri i-a impartit instantaneu pe saceleni in 2 tabere: Unii spun ca nu este adevarat, altii confirma ca au trecut prin asa ceva!

Pe parte infirma povestea si spun ca tiruruile , viteza de deplasare si accidentele din comunitate sunt problema:

“Povestea este o minciună sfruntată. Șoferul Răzvan Cozmin Mladin este un cont fictiv. Felicitări pentru rasismul de care dați dovadă!” – spune Cornel C.

“Tot ce scrie in articol este o minciuna intrun cartier extrem de populat cu indicatoare ruiere de reducerea vitezi la 30 respectiv 20 de km la ora fiind multe zone cu marcaje pietonale acestia circula cu o viteza extrem de mare pt limitele de viteza stabilite pt un cartier din cauza aceasta sunt nenumarate victime produse de tiruri de mare tonaj” – scrie Antoniu T.K

“Nu v-ati mai da cu parerea fie care de acolo au copiii si sunt multi copiii ln zona. E normal sa arunce cu pietre dak poliția nu ia măsuri de precauție în privința vitezei excesive pe care o parcurg tiristi. S-au intamplat multe cazuri de decese în acest cartier” – scrie si Florin B.

Alti saceleni confirma ca au fost ei sau apropiati de-ai lor victimele unor astfel de atacuri cu pietre atunci cand treceau prin zona Garcini:

“Cont fictiv sau nu, aceste lucruri chiar se întâmplă. Este o populație slab educata și asta se vede în faptul ca au defrișat pădurile, circula pe mijlocul străzii, cu căruțe nesemnalizate” – spune Gabi O.

“Locuiesc in Sacele si pot sa ve asigur ca asta se intampla foarte des” – răspunde și Bien C.

“Mie mi-au spart parbrizul și aveam copilul în mașină”– scrie Paula M.

“Nu este nimic ficitiv cofirm ca este adevărat treci noaptea pe acolo sa vedem mai gindesti așa!!!!” – raspunde si Camelia M.

“Stiu un caz nuntasii se intorceau acasa au spart geamurile masinilor” – povesteste Sandor B.

Concluzia noastră este că dincolo de părerile împărțite, în funcție de experiențele personale, acolo există o problemă.

Populație mare, slab educată, preponderent în zona de vârstă 5-16 ani, lipsa trotuarelor în majoritatea zonelor, trafic ridicat, tiruri ce circulă cu viteză, în special seara, dar și câțiva cetățeni certați cu legea și bună cuviință.

Mai simplu spus, combinația ideală pentru probleme sociale, iar autoritățile au datoria de a lua atitudine și de a face ceva pentru a proteja cetățenii, uneori chiar și de însuși!

Șofer de camion din Oradea, despre ce se întâmplă în Gârcini-Săcele: “Dacă pierdeam controlul tirului de 40 de tone și intram într-o casă?”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia