Home / Actual / După succesul avut cu ansamblurile 1, 2 și 3, Alphaville va livra 306 apartamente din cadrul proiectului Alphaville Arena

După succesul avut cu ansamblurile 1, 2 și 3, Alphaville va livra 306 apartamente din cadrul proiectului Alphaville Arena

De peste 6 ani, numele Alphaville este sinonim cu calitatea și seriozitatea pe piața imobiliară din Brașov și nu numai.

Ansamblurile Alphaville 1 și Alphaville 2, ambele proiecte vândute și livrate integral în 2015, sunt un standard pentru construcțiile civile.

Dacă Alphaville 1 (corpurile B2 și C) are 90 de apartamente și 2 spații comerciale, Alphaville 2  a crescut oferta construită și livrată cu încă 107 apartamente și 4 spații. 

Terenul din Bunloc-Săcele aparține acum unei diviziuni a Alphaville și în prezent este scos la vânzare

În ianuarie 2013 a avut loc o reorganizare managerială în interiorul grupului Alphaviile, iar DRAS Management, companie controlată de omul de afaceri Dragoș Selagea, a preluat și un teren de 9160 de mp aflat în pitoreasca zonă Bunloc din municipiul Săcele.

Acest teren a facut obiectul unui PUZ și al unei propuneri pentru o dezvoltare imobiliară.

Pe parcurs, dezvoltatorul a luat decizia de a renunța la proiectul imobiliar Bunloc-Săcele, axându-se pe Alphaville 3, ansamblu aflat pe strada Vasile Alecsandri din Brașov, acolo unde au fost construite, vândute și livrate 169 de apartamente.

Acest lucru a facut ca totalul locuințelor livrate în doar 6 ani în zona Valea Cetății- Răcădau să ajunga la peste 360, Alphaville remarcându-se pe piaţa imobiliară din Braşov prin finalizarea unuia dintre cele mai importante proiecte.

Este o poveste de succes a îmbinarii dintre tradiţie, creaţie şi siguranţă. 

Se lucrează la Alphaville Arena, un ansamblu cu 306 apartamente, parcări, spații verzi, loc de joacă pentru copii și centru educațional

În primăvară anului 2018, Alphaville, divizie a grupului de firme Alber Holding, s-a angrenat împreuna cu Cosmopolit în proiectul Arena, reuşind astfel sa pună bazele unui nou proiect imbiliar autentic ce restabileşte limitele inovaţiei și ale profesionalismului.

Alphaville Arena este un proiect ce va fi livrat în etape astfel: Faza I cu 109 apartamente și un centru educational tip after-school (in 2020), Faza a-II-a cu 123 de apartamente (2021) si Faza a III-a cu 74 de apartamente (2022) 

Alphaville Arena – design by Cosmopolit” reprezintă avangarda industriei dezvoltărilor imobiliare pe zone centrale din Braşov, iar Sloganul “Live up to your dreams” este promisiunea îmbinării inovaţiei în materie de design (atât interior cât şi exterior) şi a tehnologiei (apartamente dotate cu sistemul “Smart homes”).

Grupul Alphaville administrat de DRAS Management are planuri de dezvoltare 

Alphaville Arena nu va fi ultimul proiect imobiliar sub acest brand la Brașov. Dragoș Selagea, administratorul DRAS Management, ne-a declarat că grupul are în plan o expansiune și se află în negocieri pentru achiziția unor suprafețe de teren pe care se vor ridica viitoarele proiecte imobiliare din Brașov.

Povestea Alphaville la Brașov continuă!  

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia