Home / Actual / Majoritatea taxelor locale raman neschimbate in 2015 la Sacele

Majoritatea taxelor locale raman neschimbate in 2015 la Sacele

taxePrimăria Municipiului Săcele nu va majora cea mai mare parte a impozitelor şi taxelor locale în 2015. Astfel impozitul pe clădiri, impozitul pe terenurile amplasate în intravilan–terenuri cu construcţii, taxa pe teren, impozitul asupra mijloacelor de transport, cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12 tone sau eliberarea autorizaţiei de construire rămân la aceeaşi valoare din 2014.

Vor fi mărite cu un procent de 20% impozite şi taxe precum impozitul pe terenurile amplasate în intravilan-orice altă categorie de folosinţă decât cea de terenuri cu construcţii, eliberarea certificatului de urbanism sau eliberarea autorizaţiei de construire pentru chioşcuri, tonete, cabine, spaţii de expunere, situate pe căile şi în spaţiile publice, precum şi pentru amplasarea corpurilor şi a panourilor de afişaj, a firmelor şi reclamelor.

Lista completă a acestor taxe şi majorări AICI!

Rămâne valabilă bonificaţia (reducerea impozitului) de 10% pentru cei ce plătesc anticipat aceste taxe până la 31 martie 2015 astfel: în cazul impozitului pe clădiri pentru persoanele fizice, în cazul impozitului pe clădiri pentru persoanele juridice, în cazul impozitului pe teren pentru persoanele fizice, impozitului pe teren pentru persoanele juridice, impozitului asupra mijloacelor de transport pentru persoanele fizice, impozitului asupra mijloacelor de transport pentru persoanele juridice, de 10%.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Majorarea taxelor si impozitelor nici nu este justificata ,din punctul meu de vedere. Sincer, acum când am primit o zapada mai abundenta, aici in cartierul "rezidential " din strada Câmpului, Lanurilor, Macesului, Paducelului ,incadrata in zona A privind taxele si impozitele locale nu am primit nicio vizita din partea masinilor de deszapezire, am fost "uitati" de catre ei.

Leave a Reply