Home / Actual / Precizia Sacele a castigat la fotbal in sala

Precizia Sacele a castigat la fotbal in sala

Precizia Săcele a organizat duminică 4 ianuarie un turneu de mini fotbal în sala de sport a Liceului Teoretic “George Moroianu” din Doina. Echipele participante au fost: ASC Budila 1 (titulari), ASC Budila 2 (rezerve), AS Vulcan, Inter Braşov (echipă de mini fotbal), FC Săcele 1 (în alb), FC Săcele 2 (în roşu).

Atmosfera a fost una de vacanţă, turneul fiind câştigat fără emoţii de FC Săcele 1 (în alb) care a învins în finala pe Budila 1 cu scorul de 2-0. A doua echipa din Săcele a ocupat locul 4 după ce a pierdut finala mică, 1-0 cu Vulcan.

Echipele din Săcele au folosit în componenţa lor şi 2 juniori care au şi marcat, Antal şi Dumitru, născuţi în anul 2000, FC Săcele continuând astfel pe ideea de a lansa tineri fotbalişti săceleni.

Scopul nostru în această perioadă de “mercato” este de a completa lotul cu câţiva jucători valoroşi cum ar fi Alin Gerota (un jucător din Baciu pe care îl urmărim de 1 an de zile), Pop, Milu şi Mariceanu, şi împreună cu aceştia să fim la fel de competitivi în deplasare cum am fost în tur acasă unde nu am pierdut nici un joc şi avem 22 de goluri marcate şi doar 4 primite.

Obiectivul nostru pentru retur este de a câştiga fiecare meci şi în acelaşi timp de a susţine cu jucători de la echipa mare născuţi în 96-97, cum ar fi Ionescu, Soos, Petrea sau Dragomir, echipa de juniori A condusă de Solomon.

Andrea Adamo – antrenor FC Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply