Home / Actual / Lucrările la adăpostul pentru câini continuă la Codlea

Lucrările la adăpostul pentru câini continuă la Codlea

Lucrările la amplasamentul pe care va fi construit viitorul Centru de îngrijire a animalelor din Codlea sunt şi la această oră în plină desfăşurare. Acesta este  situat dincolo de societatea Protan SA, pe str. Hălchiului, drumul care duce de la Codlea la Hălchiu, şi va adăposti în final peste 300 de câini fără stăpân ce vor fi strânşi de pe domeniul public al mai multor localităţi din judeţul nostru.
Echipele de muncitori şi utilajele mobilizate pentru săpături şi celelalte operaţiuni desfăşoară zilnic activităţile prevăzute, atât în incinta suprafeţei deja împrejmuite, cât şi în afara ei, chiar dacă termenul de executare/finalizare a obiectivului este de 24 de luni. Desigur, dat fiind şi numărul mare de maidanezi de pe domeniul public, toată lumea speră ca adăpostul să fie gata mult mai repede.
Menţionăm că beneficiarul investiţiei este Direcţia pentru Monitorizarea şi Protecţia Animalelor Braşov, iar terenul pe care va fi ridicat adăpostul, în suprafaţă totală de 3.364 de metri pătraţi, a fost concesionat de către Primăria Codlea Asociaţiei legal constituite în acest sens, asociaţie cu statut juridic propriu rezultată în urma unui parteneriat şi unui efort comun a zece primării.
sursa: bzb.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Altii in 20de ani si-au umplut tara de autostrazi si noi nu suntem in stare sa facem un amarat de adapost pt. caini , concluzie = incompetenta sau reavointa ca bani sunt…..Rusine sa le fie tuturor celor ce sau perindat prin primarie indiferent de partid…..

Leave a Reply