Home / Administratie / Lucrări la şcolile şi grădiniţele din oraş

Lucrări la şcolile şi grădiniţele din oraş

În perioada vacanţei de vară, Primăria Săcele a început mai multe lucrări la şcolile şi grădiniţele din oraş.

Astfel au fost zugrăvite, în interior, toate grădiniţele din oraş. La Grădinţa nr. 4 A se reface jumătate din acoperiş, iar cealaltă jumătate se va reface anul următor. Grădiniţele nr. 2, 3, 4 şi 5 au fost dotate cu elemente de joacă.
La Şcoala nr. 4 s-a asfaltat terenul de sport, iar la Liceul George Moroianu s-au executat lucrări de reabilitare a terasamentului şi drenaj. Tot la Liceul George Moroianu reprezentanţii municipalităţii doresc să rezolve problema accesului. Intrarea în acest liceu se face pe strada Nicolae Pană, o stradă foarte îngustă şi unde în timpul anului şcolar se creează ambuteiaje din cauza parinţilor care îşi aduc copii la şcoală cu maşinile personale.
„Primăria Municipiului Săcele, pentru evitarea acestor ambuteiaje, doreşte amenajarea străzii Bucegi, pe tronsonul str. Unirii – str. Timocului şi realizarea unui sens unic pe acest tronson“, a declarat viceprimarul municipiului Sacele, Géczi Gellért

sursa: newsbv.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply