Home / Actual / Locurile de parcare din cartiere intră în atenţia autorităţilor

Locurile de parcare din cartiere intră în atenţia autorităţilor

Amenajarea locurilor de parcare, concesionarea si plata acestor locuri de parcare, dar şi garajele ilegale de pe domeniul public intra în atenţia autorităţilor săcelene.

În urma unor sesizări din Consiliul Local referitoare la problemele de circulaţie din zona Electroprecizia, Virgil Popa, primarul municipiului Săcele a declarat că-şi propune reglementarea situaţiei în sensul în care toate locurile de parcare vor fi concesionate către locuitori şi vor costa 120 lei/an (10 lei pe lună).

De altfel, s-a şi demarat o acțiune de marcare a locurilor de parcare, urmând ca toate acestea să fie aduse la standarde moderne.

Se speră că astfel se va putea rezolva problema în Cartierul Electroprecizia unde “nu se plătesc locurile de parcare, decât de un procent infim de populație si se parchează haotic pe carosabil” conform spuselor consilierilor locali ce locuiesc în zonă.

Citeşte şi despre reabilitarea de la Cascada Tamina

Un club sportiv din Săcele işi reia pregătirile. Vezi detalii aici

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply