Home / Actual / Locul 4 pentru Dana Haralambie la Oslo

Locul 4 pentru Dana Haralambie la Oslo

daniela-haralambieEvolutie foarte bună în concursul de sâmbătă, 19 septembrie,  pentru săceleanca Dana Haralambie care a fost la un pas să urce chiar pe podiumul ierarhiei. Ea s-a clasat pe locul patru, iar distanţa faţă de poziţia a treia a fost de doar 1,1 puncte. Săriturile sportivei legitimate la ACS Săcele au măsurat 88 şi 87 metri, ea fiind depăşită doar de către Marin Lundby (NOR), Line Jahr (NOR) şi Agnes Reisch (GER)

In ziua următoare, concurenţa a fost una mult mai acerbă. Daniela Haralambie a sărit în ambele manşe 87.5 metri, însă de data aceasta nu a ocupat decât locul 12. Câştigatoare a fost tot o norvegiancă, respectiv Line Jahr. Podiumul a fost completat de catre Maren Lundby si Zdena Pesatova (CEH). După ce sâmbată a fost descalificată, Bianca Elena Ştefanuţă a reuşit duminică să încheie cu brio competiţia şi s-a clasat pe locul 28. Evolutiile sale au masurat 71.5 si 72 de metri, iar punctajul a fost acelasi ca şi cel obţinut de către rusoaica Anna Zhukova.

Reprezentantele României s-au întors în ţară, iar în acest weekend vor participa la competiţiile care vor avea loc pe trambulina din Râşnov. Multa baftă fetelor!

Sursa: http://skijumpingro.blogspot.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply