Home / Actual / Săcelenii aleargă pentru săceleni la “Braşov Heroes”

Săcelenii aleargă pentru săceleni la “Braşov Heroes”

Géczi Gellért,  viceprimarul municipiului Sacele, dar şi prof. Radu Colţ, consilier local din partea PNL, vor participa la cursa Braşov Heroes, pentru a susţine o cauză nobilă. Aceasta cauză este reprezentată de “Multimedia Summer Camp/Tabăra de vară Multimedia”, un proiect al CAN Braşov de care vor putea beneficia tinerii din Săcele.

“Multimedia Summer Camp/Tabăra de vară Multimedia” reprezintă o oportunitate pentru tinerii din Săcele, care provin din medii socio-culturale diferite, de a se familiariza cu instrumente digitale şi programe IT şi de a folosi tehnologia pentru a deveni modele pozitive în comunitate, pentru a combate prejudecăţile şi pentru a transmite un puternic mesaj despre acceptare, egalitate şi integrare socială.

Investiţia în “Tabăra de vară Multimedia” contribuie la schimbarea mentalităţilor, combaterea prejudecăţilor şi reducerea diferenţelor sociale!

Ruxandra Oprică, CAN Braşov

Timp de o săptămână, elevi din Săcele (romi, maghiari, romani) dobândesc abilităţi şi cunoştinţe necesare pentru dezvoltarea personală şi profesională. Folosim multimedia că metodă care le dă posibilitatea să îşi prezinte opiniile şi ideile, să-şi creeze un cerc de susţinători, să îşi dezvolte stima de sine şi nu în ultimul rând, să fie cu adevărat integraţi în această era digitală. Toate acestea ajută la îmbunătăţirea statutului lor social în comunitate şi în oraş și reduce sentimentul de inferioritate faţă de alţi tineri de vârsta lor.

Toţi cei ce doresc să ajute această cauză, pot accesa pagina de mai jos unde se pot înscrie în cursă sau pot dona sume de bani.

http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiect.php?pid=24

 Mult succes ambasadorilor în această competiţie!

Brasov-Heroes

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply