Home / Actual / Baschetbaliştii săceleni la startul sezonului în baschetul feminin

Baschetbaliştii săceleni la startul sezonului în baschetul feminin

Startul sezonului în baschetul feminin începe cu juniorii de la CSM Viitorul Săcele în teren. Astfel, sâmbătă 26 septembrie la ora 17:30, tinerii sportivi săceleni antrenaţi de Mădălina Epure vor fi prezenţi la meciul tur din Cupa României dintre Olimpia CSU Braşov şi Universitatea Cluj. Micii baschetbalişti vor avea şi un rol în desfăşurarea meciului de sâmbătă şi anume: vor intra pe teren de mână cu jucătoarele, vor asista la intonarea Imnului României şi la pauza meciului vor juca un meci demonstrativ.

dan onacaSperăm că tinerii noştri sportivi vor fi încântaţi de vizionarea acestui meci, se vor întoarce de acolo cu emoţii pozitive şi vor iubi mai mult baschetul.

a declarat susţinătorul clubului, consilierul local Onacă Ion-Daniel (foto dreapta).

Săcelenii care doresc să participe la acest meci şi la bucuria micilor sportivi locali, sunt aşteptaţi sâmbătă la ora 17:30 la Sala Sporturilor din Braşov, intrarea la eveniment fiind liberă.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply