Home / Actual / Listă amplă de posturi disponibile la o importantă companie din Săcele

Listă amplă de posturi disponibile la o importantă companie din Săcele

Posturi disponibile – Electroprecizia AG

  • Electrician retele electrice, lacatus mecanic  si muncitori necalificati, pentru activitatea de constructii montaj retele electrice.
  • Muncitori calificati (zidar, dulgher, fierar betonist, finisor) si muncitori necalificati in constructii.
  • Sudor electric și autogen

Oferim:

Salariu motivant in functie de propriile performante.
Tichete de masa.
Siguranta locului de munca.
Posibilitate de formare profesionala.

Contact

Telefon 0737.244.299 sau 0799.885.159 

Email: [email protected]

SC Electroprecizia AG este parte a grupului de firme Electroprecizia din județul Braşov și îşi desfăşoară activitatea în domeniul construcţiilor civile şi industriale, inclusiv în domeniul proiectării, execuţiei și mentenanței instalațiilor electrice de curenți slabi, și a instalaţiilor electrice în gama 0,4 kV ÷ 400 kV, a rețelelor și stațiilor electrice de transformare și distribuție din sistemul energetic național.

SC Electroprecizia AG si-a diversificat și îmbunătățit permanent ariile de competențe și are capabilitatea tehnică și managerială de a oferi soluții tehnice complexe și a realiza proiecte de succes. În calitate de antreprenor general suntem responsabili pentru coordonarea zilnică a șantierelor, pentru managementul eficient al resurselor umane și materiale proprii precum și ale firmelor subcontractate în derularea lucrărilor.

SC Electroprecizia AG este certificată ANRE ca furnizor de Servicii în Rețele Electrice 0,4 kV ÷ 400 kV (LEA și LES) și are implementat un Sistem Integrat de Management al Calităţii, Mediului, Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale, care îndeplineşte cerinţele standardelor: SR EN ISO 9001:2008; SR EN ISO 14001:2004 şi RS OHSAS 18001:2007, sistem certificat de Lloyd’s Register Quality Assurance România.

Peste 2500 de lei pe lună! Facturi uriașe la întreținere pentru locuitorii din ANL Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia