Home / Actual / Dr. Alina Sergentu este medicul specialist neurologie al Spitalului Municipal Săcele care vă poate răspunde tuturor întrebărilor

Dr. Alina Sergentu este medicul specialist neurologie al Spitalului Municipal Săcele care vă poate răspunde tuturor întrebărilor

📋 Ziua internațională a Bolii Parkinson se sărbătorește anual pe 11 aprilie. Obiectivul este de a crește nivelul de conștientizare a severității acestei maladii și de a sensibiliza populația cu privire la lupta pe care o duc pacienții diagnosticați, dar și familiile lor.

➡️ Boala Parkinson este o boală degenerativă care survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremor și instabilitate posturală, deoarece zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor.

👥 În România, peste 70.000 de oameni au fost diagnosticați cu Boala Parkinson, aceasta regăsindu-se pe plan național pe locul al doilea, ca frecvență, în rândul afecțiunilor neurologice degenerative.

__________________________________________

👩🏻‍⚕️ Dr. Alina Sergentu este medicul specialist neurologie al Spitalului Municipal Săcele care vă poate răspunde tuturor întrebărilor. Serviciile oferite în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20, sunt:

➡ consultație de specialitate;

➡ teste clinice;

➡ măsurarea forței musculare cu dinamometrul;

➡ teste de sensibilitate.

☎☺️ Pentru programări și orice întrebare aveți puteți apela numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Nu ezitați să ne contactați!

Centrul de vaccinare din Săcele și-a încetat activitatea din 1 aprilie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia