Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Bărbat din localitate, prins după ce a furat scule și unelte în valoare de 5000 de lei

(Tărlungeni) Bărbat din localitate, prins după ce a furat scule și unelte în valoare de 5000 de lei

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție  efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” și ”tentativă la furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 04.03.2022, în jurul orei 06.00, o persoană de sex masculin, ar fi pătruns prin escaladarea unui geam spart, într-o hală a unei societăți comerciale, amplasată pe un șantier din municipiul Brașov, iar din interiorul acesteia ar fi sustras mai multe scule și unelte de construcție, creând un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei.

Totodată, în data de 04.04.2022, în jurul orei 04.00, o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi pătruns în aceeași hală, iar din interior ar fi selectat mai multe bunuri, cu scopul de a le sustrage, însă a părăsit locația fără a avea bunuri asupra sa.

Din investigațiile efectuate în cauză, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov și Secției de Poliție Rurală Feldioara au identificat autorul faptelor anterior menționate ca fiind un bărbat, în vârstă de 33 ani din localitataea Tărlungeni, județul Brașov.

La data de 10 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov au pus în aplicare un mandat de percheziție la domiciliul bărbatului bănuit de săvârșirea faptelor, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Ieri, 11 aprilie 2022, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Concert Tică Lumânare la Săcele, pe 14 aprilie, la Pizza Bella

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia