Home / Actual / Oficiali din conducerea Wizz Air, în vizită oficială la Aeroportul Internaţional Braşov!

Oficiali din conducerea Wizz Air, în vizită oficială la Aeroportul Internaţional Braşov!

O delegatie a Wizz Air a efectuat prima vizită oficială la Braşov, pentru a vedea la faţa locului stadiul implementării Aeroportului de la Ghimbav.

În prima parte a vizitei, oaspeţii au avut o întâlnire la sediul Consiliului Judeţean Braşov cu preşedintele Adrian-Ioan Veştea, directorul executiv al Direcţiei Implementare Aeroport, Alexandru Anghel, şi managerul public Alina Szász.

Au fost mai mult de 60 de minute de discuţii productive prin intermediul cărora oficialii de la Wizz Air au fost informaţi despre profilul socio-demografic, multicultural şi economic al judeţului Braşov, gradul de dezvoltare industrială şi proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere şi de sănătate pe care administraţia publică judeţeană le realizează în scopul atragerii cât mai multor investiţii publice şi private, al creşterii atractivităţii şi competitivităţii judeţului Braşov pe plan naţional şi internaţional.

În prezentarea judeţului, un accent deosebit a fost pus pe tipurile de turism practicate şi pe numărul de turişti străini înregistrat anual, parametri care au făcut ca judeţul Braşov să fie o destinaţie pentru patru anotimpuri şi să concureze an de an pentru locul întâi în rândul destinaţiilor turistice din România, alături de Bucureşti şi Constanţa.

Au urmat discuţiile aplicate vizând stadiul construcţiei şi operaţionalizării Aeroportului Braşov, atât din punctul de vedere al finalizării infrastructurii aeroportuare, definitivării procedurilor de zbor şi implementării sistemelor de navigaţie aeriană, cât şi sub aspectul chestiunilor administrative care ţin de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav”.

„Avem cel mai frumos aeroport din România şi sper că am reuşit să-i convingem pe oficialii Wizz Air de acest lucru, în cadrul vizitei la terminalul de pasageri. Operaţionalizarea Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav va determina o dezvoltare exponenţială a judeţului nostru sub toate aspectele, va creşte atractivitatea Braşovului pentru cei dornici să se relocheze aici şi va aduce în destinaţia noastră un număr semnificativ mai mare de turişti comparativ cu ceea ce avem în prezent”, a declarat preşedintele CJ Braşov, Adrian-Ioan Veştea.

Listă amplă de posturi disponibile la o importantă companie din Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia