Home / Actual / Liceul George Moroianu castigator al campaniei PROFI

Liceul George Moroianu castigator al campaniei PROFI

Campania “PROFI te premiază” a fost descoperită întâmplător pe internet de unul dintre cadrele didactice ale Liceului Teoretic “George Moroianu” din Săcele. Odată cu luna aprilie, a început înscrierea școlilor în noua formulă a campaniei de responsabilitate socială “PROFI te premiază” desfășurată de magazinele PROFI în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și aflată în al treilea an de desfășurare, campanie ce a oferit școlilor generale și liceelor participante posibilitatea de a câștiga premii IT, cu susținerea comunităților locale.

“Am înscris imediat și Liceul Teoretic “George Moroianu” Săcele, deoarece premiile ne-ar fi asigurat dotarea unui laborator de informatică ultramodern în școala. Atât eu, cât și conducerea școlii, am fost plăcut surprinși de susținerea comunității locale care a votat masiv în favoarea instituției noastre. Elevi, părinți, bunici și prieteni au făcut front comun pentru obținerea primului loc în clasament și, implicit, a celor 10 notebook-uri pentru elevi și a unui laptop performant pentru cadrele didactice.”

Prof. Gabriela Ivan

În clasamentul final pe 2013, clasament realizat în funcție de taloanele strânse la magazinul PROFI de pe Str. Saturn Nr.1, Brașov,  Liceul Teoretic “George Moroianu” Săcele a obținut pozitia a patra cu 77010 puncte obținând un premiu ce conține 10 notebook-uri pentru elevi și un laptop pentru cadrele didactice.

“Adresăm calde mulțumiri firmei S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L. pentru premiul acordat și pentru susținerea standardelor înalte în învățământ. De asemenea, multumim comunității locale și elevilor școlii pentru sprijinul acordat și îi asigurăm ca dotările primite vor fi utilizate permanent în folosul lor.”

Prof. Gabriela Ivan

Felicitări şi din partea săceleanul.ro atât pentru reuşită, cât şi pentru iniţiatorii şi susţinătorii participării Liceului Teoretic “George Moroianu” din Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply