Home / Actual / A aparut numarul 2 din UPDATE Sacelean

A aparut numarul 2 din UPDATE Sacelean

Dacă nu ați fost foarte convinși de seriozitatea și continuitatea revistei UPDATE Săcelean, iată că susținătorii proiectului au scos chiar acum, în perioada sărbătorilor de iarna și numarul 2. El se găseste deja în cele mai multe locații din Săcele, distribuția celor 1000 de exemplare realizându-se de ieri ( vineri, 27 decembrie ). În numărul 2 puteți citi câteva știri de interes local, rubrica de mică publicitate și reclamele unor firme din zona noastră.

Puteți beneficia de un exemplar gratuit în oricare din locațiile: Cernatu – Restaurantul Fenyes, Librăria Copy Shop, Cartierul Ștefan cel Mare – LeFruMarin, Precizia – LeFruMarin, Baciu – Magazin Doi Pași, Hanul Domnesc – LeFruMarin sau o puteți citi în majoritatea locațiilor de interes public din Săcele!

Următorul număr va aparea în 2014, în jurul datei de 10 ianuarie. Până atunci, Sărbători Fericite și un An nou cu împliniri din partea UPDATE Săcelean.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply