Home / Actual / Jignirea adusă de PSD Săcele unor locuitori de pe Morii nu rămâne fără răspuns: ”Vă somez să retractați afirmațiile defăimatoare”

Jignirea adusă de PSD Săcele unor locuitori de pe Morii nu rămâne fără răspuns: ”Vă somez să retractați afirmațiile defăimatoare”

Derapajul administrativ pesedist de la finalul săptămânii trecute nu rămâne fără ecouri.

Oameni de bine din comunitate, avocați, ingineri, economiști, plătitori de taxe și impozite … toți aruncați în malaxorul administrației pesedisto-gilistă au fost jigniti și catalogați drept niște ilegaliști.

Totul s-a întâmplat deoarece câțiva locuitori din zona superioară a străzii Morii, mai precis cei din vecinătatea propunerii unui PUZ ”Construire pensiune din fonduri europene” (în fapt PUZ strada Morii, f.n.), solicită reluarea procedurii de consultare a publicului și se opun adoptării acestui proiect, pentru o serie de motive.

Aceștia acuză o dublă viciere, una referitoare la procesul de consultare publică și alta, mai gravă, referitoare la întreg procesul premergător aprobării acestui PUZ cauzată de omiterea în actele cauzei a functionalităților zonelor învecinate.

În loc să-i invite la dialog, administrația pesedisto-gilistă i-a jignit

Pe propriul site local de propagandă politică pesediștii i-au numit pe acești oameni ilegaliști și mafie imobiliară.

Mai mult decât atât, aceștia sunt doar niște ”așa-ziși locuitori” conform pesediștilor săceleni, care-și permit acum să împartă și drepturi cetățenești după bunul plac: mie da, ție nu!

Din păcate, decăderea morală a actualei administrații este pe cât de rușinoasă, pe atat de vizibilă.

Până la urmă săcelenii semnatari cer asigurarea participării efective la procesul de dezbatere a cauzei, în vederea evitări adoptării unor acte administrative care ar fi vătămătoare prin schimbarea funcționalității zonei în care locuiesc, precum și prin majorarea nejustificată a limitărilor urbanistice actuale.

“Vă somez să retractați afirmațiile defăimătoare”

Unul dintre semnatarii petitiei inițiale, avocat de profesie, a trimis și un drept la replică, fiind deranjat de modalitatea în care administrația își agreseaza proprii cetățeni, în loc să dialogheze cu aceștia.

“Totodată subsemnatul, vă somez să retractați afirmațiile defăimătoare privitoare la ”mafia imobiliară care a acaparat în moduri oculte terenuri de pe strada Morii”, în directă legătură cu petiția deținătorilor de imobile de pe aceeași stradă, semnată si de mine, întrucât aceste ultime afirmații ale dvs., îmi aduc un prejudiciu direct.

În final, având speranța faptului că, nu ați acționat cu intenție (aspect ce va fi probat prin retractarea solicitată), apreciez că pe viitor nu veți mai face asocieri străine cauzei și mai mult veți trata cu obiectivitate și înspre un bine comun (nu doar unul particular și strict comercial) orice informație pe care o veți aduce la cunoștința publică în ceea ce privește demersurile făcute de locuitorii de pe strada Morii.”

Rămâne de văzut dacă pesediștii vor continua războiul cu săcelenii sau vor înțelege că sunt o administrație vremelnică al cărei rol este să dialogheze, nu să jignească!

Incredibil! PSD-iștii îi jignesc pe petiționarii de pe Morii, considerându-i “mafie imobiliară”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia