Home / Actual / Italian dat în urmărire internațională, prins la Săcele

Italian dat în urmărire internațională, prins la Săcele

Poliţiştii din Brașov au depistat un cetățean italian dat în urmărire internațională. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale și Biroului de Investigații Criminale au depistat zilele trecute, în municipiul Săcele, un cetățean italian de 56 ani, care era urmărit internaţional, conform newsbv,ro

Bărbatul este căutat de autorităţile judiciare italiene din Rovigo,care au emis în data de 16.03.2016 mandat internaţional de arestare pe numele său, pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune.

„Acesta are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 9 ani, 2 luni și 22 zile, întrucât a înșelat trei persoane prin folosirea ilegală a unor instrumente bancare, cauzând un prejudiciu total de 14.672 de euro”, a declarat cms. șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov l-au dus în fața judecătorilor, iar magistrații au dispus plasarea lui în arest la domiciliu pentru 15 de zile, până la finalizarea procedurilor de extrădare.

sursa: newsbv.ro

Citește și despre ce eveniment a fost organizat la Săcele în weekend

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply