Home / Actual / Investitori din Danemarca vor să exploateze resursele de apă din Săcele

Investitori din Danemarca vor să exploateze resursele de apă din Săcele

Luni, 8 august, în sala de consiliu a Primăriei, a avut loc prezentarea generală a companiei Mogens Hess Holding, precum și a planului de investiții ce vizează Municipiul Săcele. Conform spuselor președintelui companiei Mogens Hess și a vicepreședintelui Zakaria Ghattas, aceste proiecte urmăresc realizarea unui parteneriat cu municipalitatea în vederea exploatării resurselor de apă din Săcele.

Mogens Hess Holding este o afacere privată ce activează de peste 30 de ani în domeniul băuturilor răcoritoare și a apelor minerale. Grupul a înființat, inclusiv în sistem greenfield, fabrici în Danemarca (unde se află și sediul companiei), Polonia, Germania, Norvegia sau SUA: Atlanta, Houston și Washington.

În afară de prezentarea și dezbaterea cu primarului și consilierii locali, investitorii au făcut și o vizită pe teren, pentru o primă apreciere a potențialului natural al zonei Săcele, fiind impresionați de frumusețea locului și de posibilitatea dezvoltării unor afaceri aici.

Citește și despre transportul de noapte din Săcele

Primăria Săcele va amplasa un monument comemorativ. Unde?

Apare un nou teren de sport la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply