Home / Administratie / Initiativa de acordare post-mortem a titlului de cetatean de onoare

Initiativa de acordare post-mortem a titlului de cetatean de onoare

ursu_neculai-225x300La inițiativa consilierului local Voicescu Nicoleta, precum şi a Asociaţiei Portavicum Săcele (“Pentru o nouă comunitate”) se propune acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Săcele, post mortem, domnului profesor Neculai Ursu.

Născut la 18 noiembrie 1949, profesorul Neculai Ursu a fost o personalitate marcantă a comunităţii săcelene, fiind un profesor şi un om de cultură de mare valoare, rămânând veşnic în memoria celor care l-au cunoscut, celor pe care prin activitatea sa didactică i-a format şi le-a deschis noi orizonturi, manifestând aceeaşi dăruire pentru toţi cei cu care a intrat în contact, fie ei elevi, părinţi, colegi sau alţi membri ai comunităţii. 

Profesorul Neculai Ursu a decedat pe 16 martie 2014. Membru al PSD Săcele, a fost consilier local în orașul nostru din iunie 2012. Profesor de istorie și cunoscut om de cultură, Neculai Ursu a fost implicat în numeroase proiecte locale atât cu impact cultural cât și administrativ.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply