Home / Actual / Sportivii de la schi sarituri au fost premiati

Sportivii de la schi sarituri au fost premiati

Sportivii săceleni cu performanțe notabile la sărituri cu schiurile aparținând atât Clubului Sportiv Săcele, cât și altor entități sportive din județ au fost premiați de Consiliul Local Săcele în ședința ordinară din 17 aprilie.

Inițiativa premierii atât a sportivilor, cât și a antrenorilor săceleni a aparținut consilierului local Bogdan George Motoc și a fost susținută de întreg plenul consiliului local. Suma alocată premierii a fost de 6000 de lei, fiind împărțită sportivilor și antrenorilor în funcție de importanța rezultatelor obținute în anul competițional 2013.

Au fost premiați următorii sportivi: Eduard Torok, Dana Haralambie, Ștefan Blega, Remus Tudor, Sorin Mitrofan, Mihnea Spulber și Radu Păcurar, alături de staff-ul tehnic: Florin Spulber, Csaba Magdo, Adrian Comănescu, Gheorghe Băilă și Constantin Beldea.

Atât viceprimarul municipiului Săcele, Geczi Gellert, cât și consilierii ce au luat cuvântul și-au manifestat susținerea viitoare față de sportivii și antrenorii săceleni, atât de la schi sărituri cât și de la alte sporturi, sportivi ce promovează cu succes imaginea orașului nostru în competițiile la care participă.

Felicitări tuturor celor premiați!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply