Home / Actual / Dispare din nou FC Sacele ?

Dispare din nou FC Sacele ?

Logo_fc_saceleLa nici un an de la reînfiinţare, echipa de seniori a FC Săcele este pe cale să dispară. Problemele financiare şi organizatorice apărute în primul rând din cauza oricărei forme de susţinere din partea autorităţilor din Săcele le dau bătăi de cap celor implicaţi în administrarea echipei.

Criza de jucători, ce se antrenează şi joacă fără nici un fel de remuneraţie financiară, problema complicată a bazei sportive din cartierul Electroprecizia şi costurile administrării acesteia, neseriozitatea unor jucători şi mai ales neimplicarea factorilor de decizie săceleni pot face ca această echipă să nu termine campionatul în desfăşurare.

Unicul investitor şi susţinător al acestui proiect sportiv din Săcele, Andrea Adamo, a declarat pe contul personal de facebook:

Vă informez că, de acord cu nea Florin Bilivolschi, Gică Laţcu şi Bogdan Sănduleac ASTĂZI (n.r. duminică, 4 mai) a fost ultimul meci. Îmi dau demisia şi îmi retrag investiţia economică. 

Iată cum, dragi săceleni, o încercare de revigorare a fotbalului la Săcele se va sfârşi inainte de a împlini un an de la renaştere. Un final trist şi un semnal de alarma pentru cei ce pot face ceva pentru a salva un sport iubit de atât de mulţi săceleni!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

3 comments

  1. Denise Raluca

    era de asteptat sa se retraga . in primul rand,trebuie sa vi cu bani multi,nu sa tragi de la un meci la altul si sa aduci jucatori,pe care sa-i platesti si atunci vor fi si ei seriosi. asa e normal. fc sacele ,nu va mai fi niciodata ce a fost,decat daca va veni un investitor cu bani si planuri marete. pacat !

Leave a Reply