Home / Actual / Electroprecizia sprijina Centrul de la Bradet

Electroprecizia sprijina Centrul de la Bradet

Compania Electroprecizia Săcele sprijină Centrul de reabilitare şcolară Brădet. La începutul săptămânii trecute, Electroprecizia a donat materialele în valoare de 4.100 lei, necesare pentru amenajarea cu parchet a sălii de spectacole, a cabinetului medical şi al infirmeriei de la Brădet.

Continuăm să ne implicam in actiuni menite sa sprijine comunitatea locală, precum si cele care urmaresc sa ajute copii aflati in situatii mai dificile. Un exemplu recent este si sponsorizarea făcută catre centrul de reabilitare şcolară de la Bradet.                                                                                

Loredana Cârjan, PR Manager al companiei Electroprecizia Săcele.

Electroprecizia este unul dintre cei mai importanţi producători de motoare electrice mono şi trifazate din Europa de Sud-Est şi Centrală, şi totodată principalul producător român de echipament electric şi electronic pentru o variată gamă de automobile, tractoare şi camioane. Alături de tradiţie, calitate şi respect pentru clienţi, una dinte valorile companiei o reprezintă grija faţă de comunitatea locală.

Complexul de Reabilitare Şcolară de la Brădet găzduieşte în momentul actual 99 de copii şi tineri cu vârste cuprinse între 6 si 27 de ani. Sunt beneficiari cu retard mental (condiţia de admisie principală în complex) dar şi cu tulburări de comportament, tulburări neurologice, autism, ADHD şi alte afecţiuni în diverse grade de gravitate.

sursa: Ovidiu Vrânceanu – BizBrașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply