Home / Actual / Infrângere pentru FC Precizia Săcele

Infrângere pentru FC Precizia Săcele

Jucătorii Preciziei Săcele au condus pe Tg. Secuiesc o echipă de Liga a IV-a din Covasna cu 2-1, până la minut 70 al meciului de pregatire din weekend, când lipsa condiţiei fizice şi de experienţă a tinerilor intraţi în teren în ultimele minute şi-a spus cuvântul.
Meciul s-a terminat 3-5 pentru Tg. Secuiesc, echipă ce a marcat 2 penalty-uri şi printr-o lovitură liberă, toate în decurs de 5 minute. Pentru Săcele au marcat Pop, Măriceanu şi Tutu. Prima repriză a fost condusă în totalitate de săceleni, marele protagonist al zilei fiind portarul oaspeţilor.
Pentru Precizia Săcele au evoluat: Pop, Calarasu, Dima, Solomonean, Bodrea, Tutu, Pop, Sanduleac, Mariceanu, Voicu, Aiftimioaie. (Florica, Balint, Macari, Antal, D’ambrosio, Croitoru).
Următoarele partide de pregătire se vor juca la Rupea, respectiv la Râşnov.

 
Rezultat mai important pentru Juniori A ai Preciziei care au câştigat amicalul cu Sport Team Bucuresti cu scorul de 1-0, gol Otvos.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply