Home / Actual / Început de sezon cu puncte importante în Cupa Mondială pentru Dana Haralambie

Început de sezon cu puncte importante în Cupa Mondială pentru Dana Haralambie

În acest weekend s-au disputat la Lillehammer, în Norvegia, primele etape ale Cupei Mondiale feminine la sărituri cu schiurile! 

Săceleanca Dana Haralambie a reușit un start de sezon bun, clasându-se în etapa de vineri pe locul 20, după sărituri de 83,5 și 86,5 metri pe trambulina K90! Victoria etapei i-a revenit reprezentantei gazdelor Maren Lundby (ambele sărituri fiind de 96 metri). Pe podium au mai urcat două germance, Katharina Althaus și Carina Vogt. Japoneza Sara Takanashi, câștigătoarea sezonului trecut al competiției elitelor, a ocupat locul 4.

Sâmbătă, în cea de-a doua etapă a sezonului desfășurată tot pe trambulina cu punct de construcție K90, Dana a reușit să termine pe locul 24 după sărituri de 87 și 80 de metri. Victoria i-a revenit germancei Katharina Althaus (98.5 și 93 m), podiumul fiind completat cu norvegianca Maren Lundby și japoneza Yuki Ito.

Reprezentanta noastră a punctat și duminică, în etapa desfășurată pe trambulina mare K120 reușind să termine tot pe locul 24, după sărituri de 101,5 și 101 metri. Victorioasă a fost tot reprezentanta Germaniei, Katharina Althaus urmată de Maren Lundby și Sara Takanashi.

În ierarhia la zi a Cupei Mondiale, Dana Haralambie se află pe locul 23, cu 25 de puncte acumulate în cele 3 etape din Norvegia. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply