Home / Actual / Arome delicioase de sărbători, în ediție limitată, de la Farmacia Precizia

Arome delicioase de sărbători, în ediție limitată, de la Farmacia Precizia

Ediția limitată de produse Farmacia Precizia, preparate special pentru perioada sărbătorilor de iarnă, este o adevărată încântare pentru simțuri.

Produsele miros absolut delicios, aromele de portocală, scorțișoară și vanilie descriu foarte bine mireasma sărbătorilor. Colecția specială este perfectă pentru cadourile de Crăciun sau de Moș Nicolae dăruite celor dragi și pentru a vă răsfăța pielea și simțurile!

Preparată în premieră, colecția de Crăciun conține tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă răsfăța în această perioadă:

  • Lapte de corp cu portocale și scorțișoară
  • Cremă de mâini cu portocale și scorțișoară
  • Balsam de buze cu vanilie
  • Săpun Natural cu portocale și scorțișoară

Prețurile variază între 7 și 31 de lei, iar dacă optați pentru pachetul care conține toată colecția, gata ambalat pentru a fi pus în cizmulițe sau sub brad pentru cineva drag, acesta este la un preț de sărbătoare de 49,5 lei, redus de la prețul normal de 59 de lei.

Sfatul nostru este să nu ratați această colecție cu arome delicioase care inundă simțurile și alintă pielea cu delicatețe, aducând mai aproape Magia Sărbătorilor!

Lista completă de preparate Farmacia Precizia și informații despre produsele lor găsiți aici, pe pagina lor de Facebook!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply