Home / Actual / Încă o ”inginerie” a primarului pesedist: Banii se cheltuie, problemele rămân!

Încă o ”inginerie” a primarului pesedist: Banii se cheltuie, problemele rămân!

Zona din cartierul Electroprecizia, pe strada Viitorului la numerele 38-40 a fost de-a lungul multor ani un mare lac atunci când plouă în oraș.

Primăria Municipiului Săcele a recepționat in 2018 o lucrare de anvergură, al cărei scop a fost tocmai eliminarea acestei probleme.

Firma care a efectuat lucrarea de reparare a canalului pluvial se numeste AG SERV CONSTRUCT SRL, costurile totale fiind de 309.000 lei.

Din păcate, unul dintre motivele pentru care acolo încă se formează un lac la o ploaie mai serioasă este faptul că, după refacerea de 300.000 lei, cotele de montaj ale gurilor de scurgere sunt situate mai sus decât restul drumului și astfel apa trece pe lângă ele.

În loc să fie preluată direct din zona de scurgere, apa de ploaie băltește, fiind ulterior preluată de canalizarea refăcută.

Totuși, primarul Virgil Popa a declarat în Consiliul Local la momentul 2018 că este mulțumit de finalitatea acestei lucrări.

El este mulțumit, dar săcelenii din zonă?

Domnule primar, când orașul e înecat în noroi după 4 ani de ”inginerii” comunitatea săceleană așteaptă scuzele dumneavoastră!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia