Home / Actual / Domnule primar, când orașul e înecat în noroi după 4 ani de ”inginerii” comunitatea săceleană așteaptă scuzele dumneavoastră!

Domnule primar, când orașul e înecat în noroi după 4 ani de ”inginerii” comunitatea săceleană așteaptă scuzele dumneavoastră!

Domnule primar, la 4 ani de când ati devenit conducatorul administratiei săcelene, incompetența dumneavoastră este adusă de ape sub forma unor râuri de noroi și aluviuni!

Nici chiar un maestru iscusit al ”ingineriilor” ca dumneavoastră nu mai poate ascunde sub preș dezastrul administrației pe care o conduceți.

Vă scriem aceste rânduri fără ranchiună, fără ură și fără patimă!

Este momentul să le cereți scuze săcelenilor pentru incapacitatea administrativă de care ați dat dovada în acești 4 ani și să părăsiți definitiv Primăria la capătul acestui mandat.

Eșecul asumat ar demonstra până la urmă că sunteți un domn așa cum ați încercat să creați impresia în lume și v-ar da șansa peste ani și ani să reveniți cu fruntea sus.

Din păcate, va trece multa vreme până când imaginile cu localitatea îngropată sub noroi vor fi uitate de săceleni.

În acest mandat administrativ Consiliul Local, în buna sa întelegere per ansamblu, v-a votat fiecare buget, fiecare rectificare bugetară, fiecare indicatori tehnico-economici, fiecare listă de investiții sau fiecare studiu de fezabilitate.

Eșecul este doar al dumneavoastră! 

Oricâte emisiuni TV și apariții media ați cumpăra sub forma de comenzi de publicitate, NIMENI ȘI NIMIC nu va spăla noroiul de pe obrazul dumneavoastră.

Cereți-le scuze săcelenilor și lăsați-l pe următorul primar să încerce să modernizeze acest municipiu.

Indiferent cine vor decide săcelenii că este acesta!

Blocurile din Camping Dârste: ”Basarabeanul” și primarul (partea a I-a)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia