Home / Actual / Încă 50.000 lei pentru CSM PSD Clona Săcele! De data asta cu titlu de sponsorizare de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele

Încă 50.000 lei pentru CSM PSD Clona Săcele! De data asta cu titlu de sponsorizare de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele

  • CSM PSD Săcele, o noua marota electorala?
  • Finantare sau devalizare?
  • Or să vină voturile precum golurile din derby-urile de champions league cu Moieciu, Voila, Hoghiz sau Berivoi?

CSM PSD Săcele, aceasta noua metoda pesedista de a muta niște fonduri din stânga in dreapta, mai dorește niște fonduri pe final de an.

După ce au primit 200.000 lei încă de la înființare, acum după ce au tocat acești bani in timp record – doar cu fotbalul de liga județeană, CSM PSD Săcele mai vrea 50.000 lei.

Cel puțin asta rezulta din solicitarea scrisa si semnata de președintele consiliului de administrație al CSM, Lungu Dragos, un domn “specialist” de pe la PeSeDeu care mai ocupa niște funcții prin administrația municipiului nostru. 

Bineînțeles că în paralel, caci doar la PSD sunt bine cunoscute cazurile in care cineva este angajat să facă un job – in cazul de fata administrator la Centrul Multicultural si Educational Săcele, dar se ocupa (si) de altceva… Din nefericire pentru aceste personaje, au aflat și autoritățile competente de activitatea si interesele unora si au intrat pe fir (la propriu).

Dar sa revenim la devaliz…, pardon, finanțarea cu pricina.

Banii solicitați trebuie sa fie virați din conturile Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele (ca nu ne îndoim de cum vor vota cei din UDMR trup si suflet in acești ani cu ciuma roșie).

Uite așa parazitează bugetul, CSM Săcele, această noua marota electorala pesedista, caci doar … visam promovare in Liga a III-a, vrem performante, dar nu avem nici stadion, nici terenuri de antrenament, nici echipe de juniori, nici dotări … 

Ce sa mai … voturile sa vina precum golurile din derby-urile de champions league cu Moieciu, Voila, Hoghiz sau Berivoi.

acest material este o opinie politică

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia