Home / Actual / În timp ce Poliția Locală a fost transformată în poșta politico-administrativă, Primăria Săcele achiziționează servicii de pază și ordine

În timp ce Poliția Locală a fost transformată în poșta politico-administrativă, Primăria Săcele achiziționează servicii de pază și ordine

Odată cu finalizarea închiderii rampei ecologice neconforme, Primăria Săcele va trebui să cheltuie niște bani și pentru paza acestui obiectiv.

Mai precis, pentru ca aceasta să nu fie folosită ilegal pentru depozitarea neconformă a altor deșeuri.

În timp ce Poliția Locală este ocupată să ofere servicii poștale pentru primăria lui Virgil Popa, a se vedea distribuirea Buletinului Informativ din trecut, bugetul local va trebui să suporte și aceasta activitate de pază și protecție.

21.228 lei + TVA vor merge către o firmă de pază din București, SC SGPI Security Force SRL, care va presta conform site-ului de achiziții publice 1464 ore de servicii a câte 14,50 lei ora.

Toate acestea deoarece Primăria Săcele are obligaţia de a monitoriza depozitul timp de 30 de ani.

Fosta rampa de Subobrej a fost închisă și la final zona va fi semănată cu gazon și tot aici vor fi plantaţi în jur de 200 de arbuşti. Practic, depozitul va deveni un deal verde.

Valoarea contractului a fost de 6.759.002 lei, inclusiv TVA, finanţarea fiind asigurată integral de la bugetul de stat, prin Administraţia Fondului de Mediu.

Pregătiri de iarnă trase la indigo la Săcele. Comunicate copy / paste, eșec anunțat?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia