Home / Actual / Pregătiri de iarnă trase la indigo la Săcele. Comunicate copy / paste, eșec anunțat?

Pregătiri de iarnă trase la indigo la Săcele. Comunicate copy / paste, eșec anunțat?

Autolaudă, limbă de lemn, imagini bine ticluite … cam așa se prezintă la început de sezon rece situația de la Săcele atunci când este vorba de pregătirile pentru sezonul rece.

Așa a fost în fiecare toamnă din ultimii ani!

De fapt, aceste comunicate sunt TRASE LA INDIGO. Utilajele tot 19, cantitățile de nisip și material antiderapant neschimbate.

O fotografie cu flota de utilaje, un anunț pompos copiat aproape identic de la an la an, totul cu scopul de a (se) autolăuda că autoritatile sunt pregatite de sezonul rece și că iarna nu o să le mai ia prin surprindere.

La pregătirile pentru sezonul rece sunt campioni mondiali, aici la sacelele aflat sub conducerea lui Virgil Popa.

Pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului, primăria anunța în noiembrie că sunt ”pregătite un număr de 19 utilaje. A fost constituit și un prim stoc de material antiderapant format din 330 tone sare și 650 tone agregate 0-8 mm reprezentând aproximativ 40% din necesarul pe întreg sezonul rece. S.C CIBIN SRL va realiza deszăpezirea pe toate străzile municipiului Săcele”.

Cu toate acestea, săcelenii știu că iarna realitatea este alta.

Întrebarea rămâne și pentru acest sezon rece. Cu pregătiri trase la indigo din alți ani, ce speranță au săcelenii că iarna aceasta chiar vor avea parte de o deszăpezire de calitate?

(anunturi copy / paste – din oficiosul online PSD de la Sacele)

Speranțe pentru locuitorii din Cernatu ce nu au acces la canalizare menajeră

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia