Home / Actual / Speranțe pentru locuitorii din Cernatu ce nu au acces la canalizare menajeră

Speranțe pentru locuitorii din Cernatu ce nu au acces la canalizare menajeră

Rețea de apă și canalizare menajeră pentru cartierul Cernatu

Primăria Municipiului Săcele va depune o cerere de finanțare pentru realizarea a două proiecte, canalizarea menajeră și modernizarea rețelei de apă din cartierul Cernatu, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

În cadrul ședinței ordinare din luna octombrie a Consiliului Local Săcele au fost aprobate cele două proiecte pentru cartierul Cernatu: actualizarea indicatorilor tehnico-economici “Rețea apă cartier Cernatu ” și actualizarea indicatorilor tehnico-economici “Rețea canalizare menajeră cartier Cernatu ”.

Cele 9 străzi din cartierul Cernatu care vor beneficia de aceste investiții sunt : Valea Cernatului, Bisericii Române, Mihai Eminescu, Oltului, Luceafărului, Zorilor, Nicolae Nicoleanu, Căprioarei și George Coșbuc.

Valoarea totală a celor 2 proiecte de investiții este de 14.377.036 lei, investiții de care vor beneficia peste 1300 de săceleni.

Mult, puțin?! Factura câinilor fără stăpân la Săcele: peste 1 milion de lei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia