Home / Actual / Ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile pentru o femeie din Săcele, după ce aceasta a fost agresată de concubin
foto cu caracter informativ

Ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile pentru o femeie din Săcele, după ce aceasta a fost agresată de concubin

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 03 noiembrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 01/02 noiembrie 2021, în jurul orei 00.30, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

Ulterior, la data de 02 noiembrie 2021, în jurul orei 09.30, bărbatul ar fi agresat-o fizic din nou pe concubina sa.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse măsurile de a părăsi temporar locuința comună, păstrarea unei distanțe de minimum 100 metri față de persoana vătămată și față de locul de muncă al acesteia.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

conform comunicat IPJ Brasov

În timp ce Poliția Locală a fost transformată în poșta politico-administrativă, Primăria Săcele achiziționează servicii de pază și ordine

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia