Home / Actual / Importantă prezenţă săceleană în noul Consiliu Director al Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov

Importantă prezenţă săceleană în noul Consiliu Director al Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Braşov şi-a ales o nouă conducere, iar din aceasta fac parte si săceleni sau proprietari de afaceri cu sediul la Săcele.

Pentru funcţia de preşedinte a fost un singur candidat – preşedintele în funcţie, Silviu Costea fiind astfel reconfirmat, asa cum precizeaza site-ul bizbrasov.ro

Pentru cele zece locuri din Colegiul Director au candidat 16 persoane.

Printre cei alesi, în cele din urmă, au fost si reprezentantul Electroprecizia SA, director Adrian Secelean si DiszTipo, director Istvan David, ambele societati comerciale fiind an de an premiante ale Topurilor de Afaceri din judetul Brasov.

Iată lista completă, conform bizbrasov.ro:

Mariana Tudose (fost preşedinte al CECCAR) cu 368 de voturi, la fel ca şi Dorin Crăzbăşan, proprietarul Doripesco. Următorii, după numărul de voturi obţinute, au fost Ioan Schiau (366 de voturi), preşedintele Clubului Economic German, Werner Braun (366 de voturi), proprietarul holdingului Electroprecizia Săcele, Adrian Secelean (365 de voturi), Nicolae Vrâncean (363 de voturi), proprietarul clubului Times, Cristian Iliescu (362 de voturi), David Istvan (354 de voturi), Ionuţ Roman (258 de voturi) şi Ruxandra Oana Avram (245 de voturi).

7.700.442 lei ( 1.675.000 euro) pentru reabilitare și modernizare în zona Bolnoc. Ce străzi intră în lucru?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia