Home / Actual / 7.700.442 lei ( 1.675.000 euro) pentru reabilitare și modernizare în zona Bolnoc. Ce străzi intră în lucru?

7.700.442 lei ( 1.675.000 euro) pentru reabilitare și modernizare în zona Bolnoc. Ce străzi intră în lucru?

Prezent pe lista de investitii din 2018 obiectivul „Reabilitare și modernizare străzi, alei, platforme, trotuare din cartierul ANL –Bolnoc” a primit girul Consiliului Local Săcele.

Astfel, aici se vor investi conform documentației tehnice (DALI) și a indicatorilor tehnico-economici 7.700.442 lei (inclusiv TVA) din care Construcții –Montaj (C+M) (inclusiv TVA) 6.553.312 lei.

Durata de realizare a investiției va fi de 12 luni, iar lungimea totală a străzilor existente si a aleilor pietonale ce vor fi modernizate este de 3.482 m.

Străzile existente propuse pentru reabilitare şi modernizare sunt următoarele: Bolnoc, Stejarului, Fagului, Molidului, Gorunului și Frasinului.

Starea necorespunzătoare a acestora conduce, spune executivul Primăriei Săcele, la o viteză de deplasare redusă, la degradarea prematură a autovehiculelor și la o legătură defectuoasă a locuitorilor din zona mai sus menționată cu centrele administrative și cu rețeaua de transport national.

ATENȚIE! Amenzi mari dacă faceți grătare unde nu trebuie. La fel și dacă lăsați mizerie în urma voastră.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia