Home / Actual / Igienizarea râului Tărlung, în vizorul autoritătilor

Igienizarea râului Tărlung, în vizorul autoritătilor

Tone de gunoaie aruncate în râul Tărlung. Este cea mai arzătoare problemă de mediu cu care se confruntă autoritățile locale. Pentru combaterea acestui fenomen, reprezentanții Consiliului Județean au organizat o întâlnire de urgență cu Garda de Mediu și primarii din mai multe localități, conform BrasovTV.com

Tema ședinței a fost adoptarea celor mai potrivite măsuri pentru igienizarea pârâului Tărlung. Acțiunea face parte dintr-un proiect mai amplu, care se referă la întreținerea și salubrizarea cursurilor de apă din toată regiunea.

În ultimii ani, reprezentanții Gărzii de Mediu, dar și cei ai Serviciului de Gospodărire a Apelor au făcut mai multe controale în zonele cu probleme. Amenzile pentru cei care aruncă gunoaie în natură sunt cuprinse între 20.000 și 40.000 de lei.

La întâlnirea de la Consiliul Județean au luat parte primarii din Săcele, Teliu, Budila, Tărlungeni, Dobârlău și Chichiș.

Citeste si despre un concurs la care si Sacele este reprezentat

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply