Home / Actual / Săcele reprezentat la Cupa Presei la Gătit

Săcele reprezentat la Cupa Presei la Gătit

Pentru al doilea an consecutiv echipa Săceleanul.Ro, formată din Ciprian Sterpu, Ernest Kendi și Radu Țăranu, va reprezenta orașul nostru în concursul de arome, voie bună și distracție – Cupa Presei la Gătit de sâmbătă 3 septembrie.

Evenimentul Cupei Presei la Gătit ”Să-nfigem penița-n bucate!” organizat de Guerilla Cooking împreună cu partenerul ACEEA! (Asociația Culturală Euro Est Alternativ – cea mai mare asociație profesională de profil din România) face parte din  ”Zilele Comunei Cristian” care se desfășoară în perioada 3-4 septembrie 2016. Concursul se adresează reprezentanților massmedia, ziariștilor, purtătorilor de cuvânt și ofițerilor de presă din instituțiile publice.

Regulile concursului sunt simple: “Cupa Presei la Gătit” se desfășoară într-o singură rundă. Toți concurenții, grupați în echipe de maxim 3 persoane vor primi o cutie – black box – în care sunt toate ingredientele necesare pentru a găti la ceaun 50 de porții dintr-un preparat tradițional. Repartizarea cutiilor cu ingrediente se va face prin tragere la sorți. După jurizare, preparatele culinare pot fi oferite spre degustare publicului.

poza-1-620x330Toţi concurenţii vor primi diplome de participare, iar primii trei clasați vor primi diplome, medalii şi premii.
În plus vor mai fi acordate:
– Premiul special al juriului, împreună cu sponsorul principal
– Premiul special al somelierilor, pentru asortarea băuturilor cu mâncarea
– Premiu special sponsor

La prima ediție, organizată anul trecut, Echipa Saceleanul.Ro a câștigat premiul special al sponsorului pentru ciorba de afumatură (foto sus) pe care săcelenii au gătit-o conform tragerii la sorţi de la startul competiţiei şi pentru care în final au primit laude din partea juriului.

14086311_1125079067515023_9128863932264917254_o

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply