Home / Actual / HMIK (Clubul Tinerilor Maghiari din cele 7 sate) a aniversat 10 ani de activitate

HMIK (Clubul Tinerilor Maghiari din cele 7 sate) a aniversat 10 ani de activitate

Sâmbătă, în prezența a peste 100 de persoane, membrii HMIK au organizat un spectacol plin de emotie, dar si cu multe momente cu umor la Casa Ceangailor din Satulung,

Câteva alocuțiuni ale fondatorilor HMIK, un concert al HMIK Band, dar și un scurt rezumat a celor 10 ani de activități organizate la Săcele au creat o seară agreabilă, sărbătorită între membri, familiile acestora, prieteni, colaboratori și parteneri.

Cele mai importante activitati ale HMIK sunt organizarea Sărbătorii Sfântului Mihai (Szent Mihaly Napok), Fărșangul (Balul mascat) sau Târgul de Crăciun.

Acestora li se adaugă și atelierele de meşteşugărit, organizate în fiecare lună – din martie până în decembrie, în afară de vacanţa de vară – pentru copiii din Săcele cu vârsta între 4-11 ani.

Una dintre cele mai active asociații din Săcele, HMIK își propune să promoveze: valorile specifice tinerilor, implicare socială activă, susținerea obiceiurilor și a tradițiilor locale sau organizarea de evenimente cu și pentru etnia maghiară și nu numai, fără a avea implicare politică.

Echipa RYU FITNESS STUDIO vă sfătuieşte să mâncaţi sănătos şi să faceţi mişcare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia