Home / Actual / Finanțare bancară pentru faza a II-a a proiectul Alphaville Arena

Finanțare bancară pentru faza a II-a a proiectul Alphaville Arena

Proiectul Alphaville Arena primește o finanțare bancară de 18 milioane de lei.

Suma reprezintă 50% din necesarul pentru finalizarea Fazei a II-a, cealaltă jumătate urmând a fi susținută din surse proprii prin aportul acționarilor Dras Management SRL și Alberholding Finance SA.

“Suntem extrem de motivați să le oferim clienților noștri aceiași calitate premium ce a transformat Alphaville într-un brand pe piața ansamblurilor imobiliare din Brașov.

Faza a II-a a Alphaville Arena deja se anunță un mare succes, la nici o lună de la lansare peste 20% din cele 123 de apartamente fiind vândute” a declarat Dragoș Selagea, CEO Alphaville

Alphaville Arena este un ansamblu cu 316 apartamente, parcări, spații verzi, loc de joacă pentru copii și centru educațional, un proiect imobiliar autentic ce restabileşte limitele inovaţiei și ale profesionalismului.

Ansamblul va fi livrat în etape astfel: Faza I cu 109 apartamente și un centru educational tip after-school (in 2020), Faza a-II-a cu 123 de apartamente (2021) si Faza a III-a cu 84 de apartamente (2022).

Complexul Alphaville Arena te aşteaptă să fii parte din familie!

Intră chiar azi pe site-ul nostru şi verifică disponibilitatea apartamentelor. 
Cu siguranţă unul va fi pe placul tău şi… îl vei rezerva instant!
📞 0731 144 144 // 0727 455 455
🌐 www.alphaville-arena.ro

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia