Home / Actual / Echipa RYU FITNESS STUDIO vă sfătuieşte să mâncaţi sănătos şi să faceţi mişcare

Echipa RYU FITNESS STUDIO vă sfătuieşte să mâncaţi sănătos şi să faceţi mişcare

Idei pentru cumpărături mai sănătoase vin şi din partea echipei RYU FITNESS STUDIO din Săcele!

Grăsimi :
Nu cumpărați margarină, ci unt, dar folosiți-l cu moderație și încercați sa apelați la uleiurile sănătoase .

Lactate :
Nu cumpărați iaurt îndulcit, alegeți iaurtul natural sau cel grecesc.

Zaharuri :
Alegeți mierea in locul zahărului , de preferat mierea de Manuka, care într-adevăr costă mai mult, dar beneficiile nutriționale sunt net superioare.

Carbohidrați :
Este simplu să înlocuiți orezul, făina, pastele și tăițeii obișnuiți , albi, cu variantele lor integrale.

Micul dejun:
Majoritatea cerealelor conțin mult zahăr , dar fulgii de ovăz sunt un miracol nutrițional , deci alegeți-i pe aceștia și preparative propriile amestecuri.

Proteine:
Când este vorba de carne , concentrați-vă pe calitate, nu pe cantitate și, de câte ori puteți , alegeți produse de țară (organice).

Legume și fructe:
Faceți-vă rezerve de legume congelate- sunt valoroase și abundă in substanțe nutritive , deoarece au fost congelate in momentul optim al coacerii lor.

Echipa RYU FITNESS STUDIO vă aşteaptă cu un program variat şi atrăgător, în Cernatu, pe strada Ady Endre, nr 39, telefon 0758288315.

Sala de fitness, personal training-ul format din nutriție și antrenament), cursurile de aerobic, exercițiile de pilates sau circuitul funcțional, toate vă stau la dispoziție pentru a vă transforma silueta și tonifia corpul.

“Porți deschise” la școlile din Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia