Home / Actual / “Porți deschise” la școlile din Săcele

“Porți deschise” la școlile din Săcele

Ministerul Educației a anunțat calendarul de înscriere în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2020-2021.

Potrivit acestuia, inspectoratele școlare și unitățile de învățământ au afișat încă din 24 februarie circumscripțiile școlare și numărul de clase pregătitoare alocate. 

În intervalul 25 februarie – 9 martie, școlile vor organiza “Ziua porților deschise”, în care părinții și copiii pot vizita clasele și vor avea loc discuții cu personalul unității de învățământ. În aceeași perioadă se vor organiza întâlniri la grădinițe pentru informarea și consilierea părinților ai căror copii vor merge la clasa pregătitoare.

La Săcele, Școala Gimnazială Nr.1 își așteaptă vizitatorii vineri, 28 februarie, între orele 10-17.

Sâmbătă, 29 februarie, de la orele 10.00, este rândul Liceului Teoretic “George Moroianu” să fie vizitat de viitorii elevi și părinții acestora în corpurile C și D ale liceului  din Cernatu și Clubul Elevilor și tot sâmbătă, între orele 9-12, Ziua Porților Deschise va avea loc și la Școala Gimnazială Nr.4 “Frații Popeea”.

Tot în intervalul 25 februarie – 9 martie se va realiza evaluarea dezvoltării psiho-somatice a viitorilor elevi și se vor comunica rezultatele testelor. 

Înscrierile se vor efectua în perioada 4 martie – 23 martie, când părinții vor completa online ori direct la școală cererile-tip, între orele 8.00-18.00, în zilele lucrătoare, de luni până vineri. În același interval vor fi depuse și validate cererile de înscriere la școlile speciale.

Pe 25 martie vor fi transmise centrelor județene de resurse și asistență educațională procesele verbale cu rezultatele evaluării psihosomatice a copiilor.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia