Home / Actual / Gunoi aruncat haotic la Săcele și în zona străzilor Livezii, Narciselor sau Barajului

Gunoi aruncat haotic la Săcele și în zona străzilor Livezii, Narciselor sau Barajului

Au trecut doar 5 zile de când Primăria Săcele a informat locuitorii municipiului despre lipsa de bun simț a unor cetățeni care aruncau gunoi menajer pe domeniul public, pe jos, imediat după ecologizarea zonei respective.

Totul se face parcă cu sfidarea regulilor de bună conviețuire și acționând împotriva eforturilor autorităților de a menține curățenia în municipiu.

În urma verificărilor efectuate de către angajații administrației locale acestia au constatat și în alte zone ale municipiului depozitări necontrolate de gunoi menajer, altele decât Gârcin, prima zonă la care săcelenii se gândesc în astfel de situații.

Astfel, s-au identificat circa 20 saci cu moloz și gunoi aruncați într-o râpă de la capătul străzii Livezii, spre Poiana Angelescu, depozit de gunoi de circa 18 metri cubi la capătul străzii Narciselor, saci cu gunoi menajer aruncați pe jos pe strada Barajului (aruncați imediat după o altă ecologizare).

Autoritățile locale spun că nu vor avea nici un fel de indulgență față de astfel de fapte și solicită cetățenilor săceleni manifestarea simțului civic care să conducă la stoparea unor astfel de evenimente neplăcute și/sau la identificarea celor certați cu bunul-simț.

Primarul și viceprimarul și-au bugetat generos pe 2021 consumul de combustibil la masinile de serviciu

Un mijloc de transport autobasculant prins când arunca gunoi în Săcele. Primăria spune că deșeurile provin din altă localitate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia