Home / Actual / Dupa plecările de jucători, FC Precizia Săcele are probleme de lot. Ce anume cere antrenorul Tibi Ghioane?
sursa foto Facebook

Dupa plecările de jucători, FC Precizia Săcele are probleme de lot. Ce anume cere antrenorul Tibi Ghioane?

Liderul Ligii a 4-a Brașov, Precizia Săcele a reluat antrenamentele cu gândul la Liga a III-a, un obiectiv încă nedeclarat oficial, dar la îndemâna săcelenilor.

Clubul săcelean se lovețte de o problemă de lot, deoarece (conform monitorulexpres.ro) la prima ședință de pregătire din acest an, cei doi antrenori ai echipei, Tibi Ghioane și Ioan Coman au avut la dispoziție doar 10 jucători!

„Au plecat mai mulți jucători, astfel că la primul antrenament am avut doar 10 jucători, dintre care doi portari! Avem mare nevoie de jucători pentru a completa lotul“, spune antrenorul Tibi Ghioane pentru sursa citată.

După primele 6 meciuri disputate în toamna trecută, Precizia Săcele este liderul autoritar al Ligii a 4-a Brașov cu 16 puncte, cu cinci mai multe decât a doua clasată, ACSM Codlea.

În prima etapă din 2021, programată la mijlocul lunii martie, Precizia Săcele va juca pe teren propriu cu ACSM Codlea.

sursa monitorulexpres.ro

# Echipa M P
1 F.C. Precizia Săcele 6 16p
2 A.C.S.M. Codlea 6 11p
3 A.S.C.Olimpic Zărneşti 6 8p
4 A.C.S. Steagu Rosu Brasov 7 7p
5 A.C.S. Coltea 1920 Brasov 7 2p

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia